Зала Национален Стадион “Васил Левски”

График на тренировките в Electric Force School в сила от м. октомвери 2023г.

От началото на февруари 2018 г. клуб Electric Force развива дейността си, свързана с обучение и подготовка по брейк танци за начинаещи, професионалисти и детски групи в сградата на Национален Стадион “Васил Левски” в София – Зала 5Б. Групите за деца през уикендите са разделени на две нива, а часовете за възрастни съобразно площта на залата позволяват комплексна работа, съвети и програми както за хора с начинаещо ниво, така и за напреднали.


Информация за залата Просторна, топла и приветлива спортна зала с площ от приблизително 200 кв. м. и висок таван, в която ще откриете стена с огледала,  тренировъчни дюшеци, татами и спортни постелки, спортни уреди,  стерео уредба с качествен звук. Разполага със съблекални и бани. През уикендите и по-късните вечерни часове не е проблем да се намерят места за паркиране в паркинг зоната около националния стадион.

Адрес на залата

Национален Стадион “Васил Левски”

София 1000, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №38

Вход 1/сектор А/, етаж 2, зала 5Б

Фотогалерия Зала Национален Стадион


EFSCHOOL2022NS_RGBWG_RSZ


График на заниманията в Electric Force School в залата на Национален Стадион В. Левски/ в сила от 01.10.2020 г./

Групи за деца /от 4 до 12год./

Деца I-во и II-ро ниво:

  • Събота 17.00ч. – 18.00ч.
  • Неделя 17.00ч. – 18.00ч.

Групи за начинаещи, напреднали и професионалисти

  • Събота 18.00ч. – 19.30ч.
  • Неделя 18.00ч. – 19.30ч.


Как да стигна до залата?

– Национален Стадион “Васил Левски” се намира в централната част на гр.София на адрес – София 1000, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №38. В близост до него са спирките “Орлов мост” и “Ул. Граф Игнатиев”, през които преминава богата гама маршрути на градския транспорт в София, както и 2 от станциите на метрото – “Стадион Васил Левски” и ” Софийски Университет”.

– До Зала 5Б се достига през Вход 1/сектор А/, който се намира от дясно по външните стълби, гледайки към централния вход на стадиона.

NSshema

Забележка: В случаите когато има футболен мач и вход 1 е затворен, достъпът до залата е през Сектор В (намиращ се на противоположната страна на сградата, от страната на парка).Влиза се през входа с надпис “BeHind”, след което се качвате по стълбите на етаж 2 и продължавате по коридора в ляво!


 
Цени

Месечен абонамент за учебни групи:

  • 1 ден седмично – 50
  • 2 дни седмично – 80
  • 3 дни седмично – 100


С оглед на системната подготовка и усвояване на основен обем знания и поддържане на умения, не се практикуват занимания не се практикуват занимания чрез индивидуални посещения на случаен принцип.Допускат  по изключение при започване на курса не от самото начало на текущ месец.
  • Цена за индивидуални посещения – 15лв
Членовете на основният екип Electric Force Crew посещават залите съобразно описаните условия в страницата на Electric force crew!

!Месечните такси се внасят до 10-то число на текущият месец.

Локация
София 1000, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №38  – Национален Стадион “Васил Левски”, ABC Fight Club