Зала Национален Стадион “Васил Левски”

От началото на февруари 2018 г. клуб Electric Force започва дейността си, свързана с обучение и подготовка по брейк танци, в сградата на Национален Стадион “Васил Левски” в София. Групите за деца през уикендите са разделени на две нива, а часовете за възрастни съобразно площта на залата позволяват комплексна работа, съвети и програми както за хора с начинаещо ниво, така и за напреднали.

 

 

Информация за залата Просторна, топла и приветлива спортна зала с площ от приблизително 200 кв. м. и висок таван, в която ще откриете широка стена с огледала, станки, тренировъчни дюшеци, спортни постелки и стерео уредба с качествен звук. Разполага със съблекални и бани.Срещу допълнително заплащане има възможност да се ползват шкафчета за заключване на лични вещи. През уикендите и по-късните вечерни часове не е проблем да се намерят места за паркиране в паркинг зоната около националния стадион.

 

 

Адрес на залата

Национален Стадион “Васил Левски”

София 1000, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №38

Вход 1/сектор А/, етаж 2, зала 3Б – Актив Спорт

 


График – Лято 2020

summer2020

 

 


 

График на заниманията в Electric Force Breakin´School – зала Национален Стадион/ в сила от 16.09.2020 г./

Групи за деца /от 4 до 11год./

Деца I-во ниво:

 • Събота 18.00ч. – 19.00ч.
 • Неделя 17.00ч. – 18.00ч.

 

Деца II-ро ниво:

 • Събота 19.00ч. – 20.00ч.
 • Неделя 18.00ч. – 19.00ч.

Групи за възрастни

 • Сряда 20.00ч. – 21.30ч.
 • Събота 20.00ч. – 21.30ч.
 • Неделя 19.00ч. – 20.30ч.

 

Общ график на заниманията в Electric Force Breakin´School

/ в сила от 16.09.2020 г./


Schedule_09_2019_06_2020N

 

Как да стигна до залата?

- Национален Стадион “Васил Левски” се намира в централната част на гр.София на адрес – София 1000, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №38. В близост до него са спирките “Орлов мост” и “Ул. Граф Игнатиев”, през които преминава богата гама маршрути на градския транспорт в София, както и 2 от станциите на метрото – “Стадион Васил Левски” и ” Софийски Университет”.

 

- До Зала 3Б се достига през Вход 1/сектор А/, който се намира от дясно по външните стълби, гледайки към централния вход на стадиона.

NSshema

 

- В случай, че сте затруднени с намирането на залата, след като вече сте преминали покрай кафето и фитнеса, който са на първия етаж, и сте се качили по стълбите на втория етаж, погледнете в краката си. Жълтите стрелки по пода на коридора с надпис “Актив Спорт” ще ви отведат на правилното място.

arrow

Забележка: В случаите когато има футболен мач и вход 1 е затворен, достъпът до залата е през Сектор В (намиращ се на противоположната страна на сградата, от страната на парка).Влиза се през входа с надпис “Спортна Среща” след което се качвате на 2 етаж и продължавате по коридора в ляво!

 


Цени

Месечен абонамент за учебни групи:

 

 • 1 ден седмично -
 • 2 дни седмично -
 • 3 дни седмично -
 • 4 дни седмично -


С оглед на системната подготовка и усвояване на основен обем знания и поддържане на умения, не се практикуват занимания не се практикуват занимания чрез индивидуални посещения на случаен принцип.Допускат  по изключение при започване на курса не от самото начало на текущ месец.
Цена за индивидуални посещения
Членовете на основният екип Electric Force Crew посещават залите съобразно описаните условия в страницата на electric force crew!

 

 

!Месечните такси се внасят до 10-то число на текущият месец.

Google maps локация
София 1000, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №38  – Национален Стадион “Васил Левски”, Актив Спорт