The End of 1999

Electric Force Breakin’/ Poppin’ School around the end of 1999

През есента на 1999та год. локацията на школата Electric Force се премества от Зимният дворец и установява дълготрайно в зала Универсиада, София.

Основният състав на Electric Force Crew, който към тогавашният момент включва EF One, Emo, Wiseman, Fisher и Little Maniac (Mako), продължава да тренира регулярно в тази зала. Освен основните представители на крю-то в залата често присъстват и към школата се присъединяват имена, които целят да повишат и развият своето ниво и умения, като измежду тях може да бъдат отбелезани The Lame (Куция от Yambol City Breakers, Ямбол), Komara, който през 99та също е член на EFC и YCB (Ямбол), Kojota (Energy Wild Crew – Перник), Shpertza (Energy Wild Crew – Перник), които не пропускат уикенд без посещение. Едновременно с това в школата се вливат голяма част от членовете и от Зимният дворец и продължават с редовните посещения, сред които Любо, Боби и Иван Божилови, Макс, Big Ivo и много много други активни членове и приятели (като напр. Емо “Exit”). В школата посещават тренировки и създателите, администратори и част от участниците в новосъздаденият канал #breakdance на IRC платформата.

Около края на 1999та година по препоръка на Little Maniac (Mako) в школата Electric Force са приети две момчета, на които впоследствие той самият дава имената Riptor и Juji, които започват да тренират и днес са по-известни като Margi ¨Fuego¨ и Жужи ¨Mr. JujiRock¨. В това видео са поместени кратки кадри от първите им тренировки в Electric Force.

 
 

ELECTRIC FORCE BREAKIN’/POPPIN’ CLUB est. 1993

school.electricforce.net  | crew@electricforce.net | info@electricforce.net

Facebook – Electric Force Crew

Facebook – Electric Force Association