November 1995

Electric Force Breakin’/ Poppin’ School – November 1995.

 

След лятото на 1995-та година локацията на школата Electric Force е в една от залите на Национален Дворец на Децата в София. Мr. Bubchow и EF One продължават да бъдат мощен двигател на групата Electric Force Crew, също така предизвикателство и мотиватори към следващите поколения в столицата и страната. Заедно с уроци към по младите тук те се подготвят и за да представят България в уличните стилове на първото участие в международното състезание през 1995год. в Унгария – WORLD CHAMPIONSHIP – Show Dance / Electric Boogie организирано от International Dance Organization (IDO).

Междувременно през пролетта на същата година в София вече е започнал процеса по сформиране на конкурентна група. Тя носи името ABC (Атлетик Брейк Клуб), в последствие трансформация в ABC и DST. Част от нейните членове и основатели (Тони, Булет) попили за кратък период от предходни години част от енергията и тренировките в школата Electric Force, както всички разбира се не спират да търсят поле за своето развитие. Конкуренцията налага и обмен и стратегическо проучване на нивото и макар и рядко понякога се отчита присъствие в залата, просто за сверка на часовника. В тази зала започва с няколко урока и буквата D от абревиатурата DST – Дани.

В школата и в Electric Force остават постоянни и продължават активното си усъвършенстване ученици като например Емо, Гогата, Wiseman и др. Залата в Двореца на Децата в София е мястото, на което поставя своето начало в Electric Force, идвайки на обучение едно 15 годишно русо момче живеещо в съседните квартали. Доказвайки се с упоритост и отдаденост няколко години по късно в началото на 1999год. то получава и своето име като част от състава на Electric Force Crew – B-boy Fisher.

 

ELECTRIC FORCE BREAKIN’/POPPIN’ CLUB est. 1993

school.electricforce.net | crew@electricforce.net | info@electricforce.net

Facebook – Electric Force Crew

Facebook – Electric Force Association