История

История на Електрик Форс

През 1993г. Петър “ElectricForce One /EF One ” и Боби “Mr.Bubchow” основават в София първата школа по Breaking в новото време на България/след 1991ва год/ – „Electric Force“ с основна цел съхраняване и предаване на танца към младите хора в столицата, запазване на историята му у нас и връзката между предходни и идни поколения.
Едновременно с това започва и сформиране на групата “Electric Force Crew”, в чийто състав като начало застават те самите.
Непосредствено след това начало основателите и вдъхновяват със уменията си много млади хора и печелят сърцата на редица последователи в танцовата школа “ElectricForce School” . Тя постепенно се превръща във фактор за възникване на няколко нови поколения танцьори активни вече почти две десетилетия, за разрастване на групите и танцовото общество.
“ElectricForce” фактически е регистриран като клуб 2003-та година, но на практика съществува от 1993-та, като платформа за старт, израстване, възпитание и развитие в областта на брейк танците и прочие в България, днес е неизчерпаема история за легенди, пионери, герои и новатори свързани от любовта си към музиката и изразната силата на човека.
следва продължение…