Зала Универсиада

under_construction

Към настоящият момент ElectricForce не провежда активности на тази локация!!!

За актуалните часове по брейк танци за деца и възрастни моля погледнете секциите  Национален Стадион “Васил Левски” и Studio Dance Zone


Кратка история

В продължение на 19 години това помещение е ползвано като основна зала за подготовка на цели поколения ElectricForce Crew. Тук е изковаван характерът на брейкъри оставили с името си дълбока следа в историята на субкултурата у нас. Духът на това място е подплътен и от присъствието на 99% от танцьорите и гостите на квалификациите и подгряващите парти-тренировки за най масовите брейк състезания у нас в периода 2000 – 2010г. (BREAKDOWN в 8 издания, ZeroGravity, BOTYBG 2007) , за които залата отваря врати и едва побира масата хора жадни за брейк от цяла България.На този под са оставили почерк не само всички съвременни български B-boys, но и международни имена и групи като гости: B-boyLilou през 2006г. и Brahim, Monceff, Yann, George и целият PockemonCrew от Франция през 2007-ма, Resurrection/Aus/, Leo & Sancho – Rockin‘Attack/De/, SoulRelated & 711 /De/, TotalReality & RatedX/Gr/,Inox/Esp/, B-boyExtremo/Esp/, B-BoyJunior § Yaman – WantedPosse/Fr/, DavidColas/ Fr/, Nono- Vagabonds/Fr/, B-boySebastien/Fr/, Yan The Shrimp – All The Most/Russia/, B-boy Xaner & B-boy Stuart – VinoTinto/Venezuela/.Тук атмосферата все още е заредена и от уникалният Salah – Vagabonds/Fr/с неповторимият и единствен засега у нас Poppin’ &Lockin’ уъркшоп .


График на заниманията сезон 2017-2018 г. / в сила от 1-ви октомври 2017г. /

schedule_2017-2018


Цени

Месечен абонамент за учебни групи:

  • 1 ден седмично –
  • 2 дни седмично –
  • 3 дни седмично –
  • 4 дни седмично –
  • 5 дни седмично –


С оглед на системната подготовка и усвояване на основен обем знания и поддържане на умения не се практикуват занимания чрез индивидуални посещения на случаен принцип.Допускат се единствено по изключение при започване на курса не от самото начало на текущ месец.
Членовете на основният екип Electric Force Crew посещават залите съобразно описаните условия в страницата на electric force crew!

!Месечните такси се внасят до 10-то число на текущият месец.

Локация
София 1113, Бул. “Шипченски проход”2  , Зала Универсиада , Йова Спорт