Studio Dance Zone

! График на активностите в Electric Force School в сила от м.октомври 2023г.

Тренировките в Electric Force не са много на брой седмично, но Ви грарантираме абсолютното им качество! Три тренировки седмично е начален етап на развиване на една добра кондиция за брейк натоварване на тялото, с превенция за емоционално прегаряне, време за възстановяване и запазване на апетита към музика и изразителност.

Не пропускайте възможност да усъвършенствате знания и умения чрез практиката в ElectricForce Breakin´School!

STUDIO DANCE ZONE  e свободно танцово пространство и е част от програмата на клуб “Electric Force” за разпространение и поддържане на на брейк изкуството както сред децата, така и сред техните родители, любители и възрастни.

Информация за залата SDZ предлага пространство от около 95 кв.м. , за проекти, репетиции, семинари… и всичко свързано с различните стилове на танцовото изкуство.Залата се намира в центъра на гр.София и е напълно оборудвана – трислоен паркет, огромни огледала и кристален звук.

SDZ

ELECTRIC FORCE’S  DIRTY 30’s|40’s е ниво както за ветерани така и за хора които не са открили възможност или смелост да се докоснат до брейка в някой от по-ранните етапи на своят живот.

ELECTRIC FORCE’S DIRTY BREAKERS  e незаменима брейк терапия провеждаща се всеки всеки вторник под звуците на приятна фънки/хип-хоп музика. Групата е ориентирана и към всички ветерани, всички който по една или друга причина са прекратили и прекъснали удоволствието от практикуване на брейк танците и желаят да се върнат към тази активност отново и да изпитат удовлетворение. Групата е подходяща също за хора, който възнамеряват постепенно да приведат тялото си във функционален режим за танци по пода, но изпитват затруднение с тази задача, както и всички родители, които имат необходимост да подържат своята жизненост и млад дух чрез забавна активност, съпътствана от приятна музика и социална среда!

 

EFSCHOOL2022SDZ_RGB1WG_RSZ
 
График на заниманията за ветерани и за възрастни
  • Вторник – 20’00 – 21’30ч.

Цени
  • Месечен абонамент за посещения :
  • 1 час седмично – 50
  • 2 часа седмично – 80
С оглед на системната подготовка , усвояването на основен обем знания и поддържане на умения не се практикуват занимания чрез индивидуални посещения на случаен принцип. Допускат се единствено по изключение при започване на курса не от самото начало на текущ месец.
  • Цена за индивидуални посещения група ELECTRIC FORCE’S DIRTY BREAKERS
    • 90 мин. – 15лв.
Членовете на основният екип Electric Force Crew посещават залите съобразно описаните условия в страницата на Electric force crew!

Локация

София(център), ул.Софроний Врачански 62А (бул.Хр.Ботев/бул.Сливница) 1303 Sofia, Bulgaria
телефн за контакти Studio Dane Zone: 0889 456 086