Studio Dance Zone

SDZ е част от програмата на “Electric Force Breakin’ School” за разпространение на Брейк културата сред децата.Тук различните, пълни с енергия момичета и момчета от 4г. до 11г. ще станат част от Electric Force Kids!
Ако смятате, че вашите малки са таланти или имат енергия в повече заповядайте! Ние знаем как да я трансформираме в полезни за децата качества!

Информация за залата SDZ предлага пространство от около 100 кв.м. , за проекти, репетиции, семинари… и всичко свързано с различните стилове на танцовото изкуство.Залата се намира в центъра на гр.София и е напълно оборудвана – трислоен паркет, огромни огледала и кристален звук.

 

 

 

НОВО !!! Освен за деца от началото на февруари 2019г. всеки всеки вторник 20.00ч.- 21.30ч. стартира час за възрастни ELECTRIC FORCE DIRTY B’BOYS/B´GIRLS . Независимо от това, че в този времеви откъс ще ангажираме вниманието ви основно върху стиловeте Popping & Breaking, вие може да се разчупите и да изразите емоциите си по ваш неповторим начин и със собствения ви характер. Танците са телесен израз, в повечето случаи на хармонични звукови вибрации, които наричаме музика, така че следвайки ги бъдете креативни . Ако искате да се забавлявате това е момента, имате свободата да го правите. Никога не е твърде късно да станеш този, който би искал да бъдеш.

 

SDZ

 


График на заниманията за деца /от 4 до 11год./

  • Вторник – 19’00 – 20’00ч.
  • Четвъртък – 19’00 – 20’00ч.

График на заниманията за възрастни

  • Вторник – 20’00 – 21’30ч.

ELECTRIC FORCE DIRTY B’BOYS/B´GIRLS - групата е ориентирана към всички ветерани, всички който по една или друга причина са прекратили и прекъснали удоволствието от практикуване на брейк танците и желащи да се върнат към това и да изпитат удоволствие. Групата е подходяща също за хора, който възнамеряват постепенно да приведат тялото си във функционален режим за танци по пода, но са в затруднение, както и всички родители, които имат необходимост да подържат своята жизненост и млад дух със забавна активност съпътствана от приятна музика !!!


 

 

Общ график на заниманията в Electric Force Breakin´School

 

Sc_10_2020

 


Цени

Месечни карти за детските групи:

    • 1 час седмично
    • 2 часа седмично

С оглед на системната подготовка на децата, усвояването на основен обем знания и поддържане на умения не се практикуват занимания чрез индивидуални посещения на случаен принцип. Допускат се единствено по изключение при започване на курса не от самото начало на текущ месец.
Цена за индивидуални посещения
 Членовете на основният екип Electric Force Crew посещават залите съобразно описаните условия в страницата на electric force crew!

 

Цена за групата за ветерани EF DIRTY B’BOYS/B’GIRLS:

 


Локация
София(център), ул.Софроний Врачански 62А (бул.Хр.Ботев/бул.Сливница) 1303 Sofia, Bulgaria
телефон за контакти Studio Dance Zone: 0889 456 086