Клуб “ElectricForce”

Какво е ElectricForce? Kлуб “ElectricForce” е платформа за възпитание и развитие в областта на брейк танците .Основан през 1993г. за да открива таланти, обучава, подготвя и възпитава, чрез танцовата си школа Electric Force Breakin’ School.
Какво е Breaking? Танцова форма на изкуство, чиято оригиналност произхожда от свободата да изразиш себе си използвайки неограничен брой части на тялото си.

Кой са ElectricForce Crew? Първите български брейкъри представили България на международни състезания през 1995та год., трикратни световни финалисти на Battle of the Year – 2003,2004,2006г..В областта на брейка в световен мащаб хората и до ден днешен свързват страната ни с ElectricForce Crew.
Как се става част от ElectricForce Crew? Основният екип “Electric Force Crew” се създава в ElectricForce Breakin’ School и са лицето на Електрик Форс. Съставът се анонсира и допълва всяка година. Освен упоритост, умения и дисциплина е необходимо да се спазват и правилата на клуба, нормите на добрата етика и лоялност към екипа, за да се отстоява доброто ни име.

Каква е минималната възраст за Брейк?Усъвършенстването на един брейкър изисква енергия, усърдие и внимание. Тук в “Electric Force” то преминава през няколко възрастови групи : – Electric Force Kids – 4 -12 год. детски състав – Electric Force Prince – 12 – 17 год. младежки състав – Electric Force Crew – над 17 год. основният екип на “Electric Force” За добрият брейк няма възраст – желанието надмогва всичко !
Опасен ли е брейка и има ли контузии? Неповече от карането на колело, играта на футбол или баскетбол. Защо да танцувам с вас? Разбира се че може и другаде … но с нас е по-забавно а и… защо да не черпите от опита на най-добрите и да не станете част от нашия колектив?